Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn lichaam

De volgende 2 weken gaan wij ons lichaam eens leren kennen. Hoe zien we eruit? Waarom hebben we armen en benen? Hoe moeten we ons verzorgen? Hoe poetsen we goed onze tanden?
Wij gaan heel wat liedjes leren, we gaan eens kijken wie de kleinste is van de klas, wie de grootste is, we gaan een groeimeter maken, een puzzel van ons hoof, een handafdruk en nog zoveel meer!
Mag ik vragen om op vrijdag 30 september deze spullen met uw kleuter mee te geven:
Een tandenborstel
• Tandpasta
• Een potje
Wij gaan onze tanden poetsen!
Dinsdag 4 oktober is het werelddierendag, daar gaan wij ook eens bij stilstaan. Wie een klein huisdier heeft (een cavia, een vis,…) mag hem gerust voor een dagje meebrengen naar de klas. Wie zijn hond of poes eens wil komen tonen mag dit gerust ook doen! (maar die mag dan terug mee met mama en papa naar huis)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!