Doorgaan naar hoofdcontent

Jules is jarig

Wat was dit een leuke week! Jules (onze klaspop) was jarig. Hij werd donderdag op de groene dag 3 jaar. We hebben deze week een kroontje geknutseld (geknipt en versierd), we hebben een taart gemaakt. Anna was ook jarig, we hebben verhaaltje van haar gelezen, we hebben haar gekleurd,...
Maar we hebben vooral veel lekker dingen gegeten! Jasmin was ook jarig en ze had een lekker slagroomtaart mee, daar hebben we maandag van gesmuld. Donderdag op Jules zijn verjaardag had Arthur wafeltjes mee, die hebben we 's morgens opgegeten. In de namiddag mochten de kleuters kiezen: een lekker cakeje van Rosalie of een taartje van Mehr en Suren. Jammie!! Dank u wel aan alle ouders die voor dit lekkers gezorgd hebben.

Geniet mee van de leuke sfeer in de klas: (foto's kan je op groot formaat bekijken door er 2 maal op te klikken)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!