Doorgaan naar hoofdcontent

Kleuren: onze fotoreportage

Wij hebben de ganse week heel veel met de kleuren gewerkt. Elke dag moesten we spullen zoeken in de klas in het kleurtje van de dag, we hebben ons kleurenboekje gemaakt, we hebben getoverd met kleuren: blauw & geel mengen = groen, de eerste kleuters moesten goed nadenken bij het werkje,...

Donderdag was het ook strapdag! Foto's kan je bewonderen bij juf Nadia en juf Charlotte. Ook Jules heeft meegedaan! Hij was te voet meegekomen met juf naar school, dus kreeg hij ook een bandje. Bravo aan alle kleuters en peuters die te voet of met de fiets kwamen!
In de namiddag hebben wij met alle kleuters een optocht gehouden. Met onze vlaggetjes zijn we op stap geweest! We hebben de dag afgesloten met ons strapdaglied dat we gezongen hebben voor alle ouders.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!