Doorgaan naar hoofdcontent

Papa!

12 juni is een speciale dag voor alle papa's. Dan is het hun feest!
En speciaal voor onze papa's zijn wij druk bezig om iets te maken voor hen... Maar daar kunnen wij natuurlijk nog niets over vertellen!

Vrijdag 10 juni zijn alle papa's welkom in onze klas. Jullie mochten jullie voorkeur doorgeven wat jullie het liefst zouden doen als je op bezoek komt bij je kleine kapoen. Omdat niet alle papa's graag dansen of zingen gaan wij de sportieve toer op! Vanaf 14u15 verwachten wij alle papa's in de turnzaal...

Indien papa zelf niet kan komen is iemand anders natuurlijk welkom om even papa te spelen! Het is altijd leuk als er iemand aanwezig is voor uw kapoen.

Tot vrijdag!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!