Doorgaan naar hoofdcontent

Morgen is het zover! We gaan op schoolreis!

Het weer speelt gelukkig geen rol… We zitten veilig binnen.

De kinderen zijn al heel erg opgewonden, zouden we ook met een gele bus op schoolreis gaan zoals Jules? En we krijgen een ijsje! Ik ga op de grote glijbaan… Ik niet, ik ga in het ballenbad!

Als jullie ouders nieuwsgierig zijn waar we naartoe gaan kunnen jullie altijd een kijkje nemen op de site van de wonderlamp www.dewonderlamp.be
We vertrekken met de bus om 9u. Als we daar toe komen zullen de kinderen waarschijnlijk niet te houden zijn en mogen ze eerst even gaan spelen.
Dan nemen we een plaspauze en eten we ondertussen een koekje en drinken we een drankje. Daarna mogen de kinderen terug gaan spelen. De juffen gaan overal mee spelen en nemen ondertussen foto’s zodat jullie nadien de dag kunnen meebeleven.
Over de middag eten wij daar onze boterhammetjes op. En in de namiddag krijgen we nog een lekker ijsje!
Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke dag worden!

Wat brengen we mee?
• Boterhammen of sandwiches
• Een 3-tal drankjes

Wat laten we thuis?
• Knuffels en tutjes
• Koeken en snoepen (juf zorgt voor koeken)

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!