Doorgaan naar hoofdcontent

Ons schoolfeest in beeld...

Vorige zaterdag was het zover! Ons jaarlijks schoolfeest. De meester, juffen en de ouderraad waren al vroeg in de weer om alles klaar te zetten. Even heeft een grote regenbui roet in het water gegooid, maar met de hulp van de ouders waren alle tafels in geen tijd terug netjes gedekt.
Daarna kon het feest beginnen! De barbeque rook heerlijk, de sangria stond koel en de springkastelen waren opgeblazen. Feesten maar!
Rond 15u30 hebben wij een flash-mob gebracht. Van klein tot groot, iedereen deed mee!

Juf Charlotte heeft heel wat foto's getrokken. Iedereen zal er wel ergens opstaan! Geniet mee van een fantastische dag. En op het einde... Dan was het tijd voor de juffen, meester en ouderraad om ook eens de springkastelen uit te testen!

Bedankt iedereen om van deze dag een onvergetelijk feest te maken, hopelijk hebben jullie er allemaal van genoten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!