Doorgaan naar hoofdcontent

Werelddierendag

Die dag mogen we toch niet laten passeren zonder er even bij stil te staan.
Daarom mocht Radja deze morgen even meekomen naar de klas. Radja is het hondje van juf.
We hadden vooraf al een foto gezien en we wisten dat Radja ging komen, maar toch was er iemand die heel hard schrok van een hond. Maar geen paniek! 5 minuutjes met Radja in de klas en iedereen was op zijn gemak! 
Radja is gewoon van om te gaan met kindjes van deze leeftijd en is héél rustig. Hij kwam bij ons liggen in de kring in zijn mandje. Terwijl wij gingen spelen kwam hij eens kijken en als we aan het werken waren kwam hij er weer bij liggen. Maar buiten spelen doet hij graag! Radja loopt graag achter de bal (en wij achter Radja!). 

Wat een leuke morgen! De kleuters vonden het heel jammer dat Radja 's middags te moe was om nog te blijven. Hij is naar huis rustig gaan slapen.

Dikke poot van Radja!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!