Doorgaan naar hoofdcontent

Wij maken muziek!

Deze week gaan we de muzikale toer op! Juf heeft een grote mand die boordevol zit met allemaal muziekinstrumenten. Een fluit, ritmestokjes, tamboerijn, een trommel, belletjes, schudflesjes, en nog veel meer! Die mand gaan we de volgende week helemaal leeg halen. Iedereen mag de ganse dag door muziek maken!
We leren een leuk liedje, spelen heel vaak met de instrumenten, maken een xylofoon van groot naar klein,...

Natuurlijk doet Jules ook mee! "Jules wil muziek" is ons centraal boekje deze week.

Instrumenten van thuis meebrengen mag natuurlijk altijd!

Zijn er muzikale ouders in onze klas? Zo ja, zou het heel leuk zijn als u ons eens een bezoekje brengt met uw instrument! Gewoon eens afpreken met mij wanneer dit het best past. De kleuters zullen dit superleuk vinden!
Ook juf Nadia zal eens op bezoek komen met haar gitaar en alle leerlingen van de lagere school zijn ook welkom met hun instrument!

Op naar een muzikale week!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!