Doorgaan naar hoofdcontent

Pasen

Tijdens ons thema Pasen hebben wij heel wat leuke dingen gedaan! We wilden natuurlijk ons mandje zo mooi mogelijk maken, wie weet kregen we dan meer eitjes ;-)
Er kwamen kuikens op bezoek (hierover meer in onze volgende fotoreeks) En natuurlijk kwam ook de paashaas op bezoek! Hij bracht lekkere eitjes mee voor ons. Eerst kwamen de leerlingen van het 5e en 6e lj een verhaaltje voorlezen, maar er ontbraken stukken uit ons verhaal. Die moesten we in de school gaan zoeken. Terwijl alle klassen als afsluiter maandsluiting hadden in de turnzaal hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om te fietsen en steppen in de gangen :-)























Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!