Doorgaan naar hoofdcontent

Herfst in de klas!

Op de speelplaats kunnen we het al heel goed zien: de blaadjes vallen van de bomen! Ook de okkernoten vielen van de boom.
Samen met de kindjes van juf Nadia zijn wij naar het bos geweest. Blaadjes rapen, noten zoeken, spelen. Het was een leuke voormiddag! En we zijn gelukkig redelijk droog gebleven.
Met al die mooie schatten hebben wij leuke dingen gemaakt. Uiltjes met onze blaadjes, egels met de noten en blaadjes, paraplu's om ons te beschermen tegen de regen.
Er staan ook heel wat knuffelfoto's tussen. Wat leuk om zo'n knuffelklas te hebben! Dit moest ik toch ook eens delen met jullie.



















































Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!