Doorgaan naar hoofdcontent

Hier zijn de foto's van Sinterklaas zijn bezoek

Hier zijn ze dan. De foto's van Sinterklaas en zwarte piet hun bezoek aan onze klas.

Sinterklaas is wel op een heel speciale manier toegekomen in onze school! Er was een kleine brand op de boot net voor ze gingen vertrekken naar onze school... Gelukkig was het niet erg, maar ze gingen nooit meer op tijd op school raken! Gelukkig stelde de brandweer voor om hen naar school te brengen. Met de sirene aan zijn ze vlot op school toegekomen. Dank u wel brandweermannen!
Van de speelplaats zijn we naar de turnzaal getrokken. Daar werden de winnaars van de tekenwedstrijd beloond! Een grote bravo aan Rosalie! De onschuldige hand van Sinterklaas heeft haar eruit getrokken voor onze klas. Zij kreeg een klein setje duplo.
Daarna was het tijd voor de klasbezoeken. Wat had Sinterklaas veel mee dit jaar voor ons! Omdat we zo dankbaar waren hebben we onze speciale versie van Sinterklaas kapoentje en Sinterklaasje bonne bonne bonne gezongen voor hem en zwarte piet.
Trouwens: zwarte piet en Jules? Dat waren dikke vrienden hoor!

Nog tot en met dinsdag werken wij samen met juffrouw Shelley rond Sinterklaas. Daarna vertrekt hij terug met zijn stoomboot richting Spanje en neemt juffrouw Shelley ook afscheid van ons. Dank u wel voor de leuke activiteiten!

Niet vergeten: woensdag 7 december: geen school voor de kinderen, pedagogische werkdag voor de leerkrachten
En vanaf donderdag gaan we onze klas heel gezellig maken. We zetten samen de kerstboom en versieren met zoveel mogelijk lichtjes. Wat zal dat leuk worden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!