Doorgaan naar hoofdcontent

Sinterklaas is in aantocht!

De Sint heeft gebeld! Hij komt op bezoek in onze school!
Vanaf maandag gaan wij alles beginnen voorbereiden. We moeten een mijter maken, we gaan de Sint maken, we gaan pakjes maken,...
Heeft iemand een grote langwerpige kartonnen doos die kan dienen als schoorsteen? Je zou er ons een groot plezier mee kunnen doen!
2 december is het grote moment. Dan komt Sinterklaas met zijn zwarte piet op bezoek. De grote vraag is natuurlijk: "Hoe zal hij dit jaar toekomen?" We zijn benieuwd!! We gaan hem samen met de ouders die nog even tijd hebben om te blijven verwelkomen op de speelplaats.

Vanaf woensdag 30 november hebben wij er nog een juf bij in de klas. Juf Shelley komt een weekje stage doen in onze klas. We kijken er naar uit!

Op naar 2 spannende, maar gezellige weken!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!