Doorgaan naar hoofdcontent

Vroem vroem, tuut tuut, tring tring

De komende 2 weken werken wij rond het thema “voertuigen”.

Jules gaat fietsen, maar hij moet opletten waar hij rijdt! Pas op voor de auto die daar aankomt! Als hij wil oversteken moet hij wachten op mama en dan goed kijken…We zullen leren hoe we veilig een zebrapad oversteken, hoe de verkeerslichten werken,…

Elk voertuig ziet er anders uit. Wat zijn de verschillen? Hoe werkt een fietslicht of -bel? Hoe ziet een motor van een auto er uit? Op al deze vragen zullen we een antwoord zoeken. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als de kindjes een aantal voertuigen van dichtbij eens konden zien.

Kom je met de auto, fiets/bakfiets,… naar school dan mag je die komen tonen! Misschien rij je mee op mama haar fiets of heeft papa een brommer/moto of maken opa en oma op hun tandem een ritje tot aan onze speelplaats. Laat ons iets weten! We kijken er al naar uit welke voertuigen we allemaal zullen zien!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!