Doorgaan naar hoofdcontent

Carnaval op school!

Morgen is het zover! Carnaval op school!

Nog even enkele kleine afspraken rond ons carnavalsfeest.
• Verkleedkledij mag u in een plastic zak stoppen met naam erop.
• De verkleedkledij brengen we mee op donderdagmorgen.
• Donderdagnamiddag verkleed ik in de klas alle kleuters.
• We komen naar de kleuterzaal om 16u. Daar doen we een gezamenlijk dansje met alle kleuters en daarna doet elke klas apart een dansje.
Alle ouders mogen in de zaal komen kijken achter de banken. Na de dansjes kunnen de kleuters nog even spelen met de ballonnen.
• Om 16u30 gaan alle kleuters samen met jullie een pannenkoek eten en kunnen jullie ouders rustig in de eetzaal een gebakje en drankje kiezen.

Het is heel belangrijk indien uw kleuter blijft op het carnavalsfeest dat er begeleiding is voor uw kleuter. Alle juffen moeten namelijk helpen in de eetzaal.

De schooltassen en jassen zullen aan de kapstokken aan onze klas blijven hangen, zo kan u gelijk wanneer uw kleuter zijn jas halen.

Op naar een gezellig feest!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Terug naar school

We zijn ondertussen al 2 weken verder. We zijn het schooljaar gestart met heel wat leuke activiteiten. Handen schilderen, kijken wat er in onze schooltas zit, liedjes zingen, dansen,... Geniet even mee van onze start op school:

Naar het park met de 3e kleuters

Maandagmiddag zijn wij samen met de 3e kleuters naar het park gegaan. Kastanjes rapen, blaadjes zoeken om te knutselen, leren over de herfst en het herfstweer. We hebben ervan genoten!